» Lill-lördag

Hej och välkomna till min nya blogg :)
 
Det började rycka lite i kreativitetstarmen tillslut, vi får väl se hur länge det hållar i sig. Jag hoppas på länge.
 
Förhoppningsvis kommer ni här få uppleva lite vardagsskildringar från min sida. Lite lull-lull ska vi nog också ägna oss åt eftersom jag återigen är inne i en inredningsfas...
 
Men jag tänkte att jag skulle börja med att beskriva den bästa dagen i mitt liv.
Dagen då jag blev A's fru. Här kommer del 1.
 
Dagen innan bröllopet var vi och hämtade nycklarna till lokalen TIDIGT. Båda hade sovit lite halvdåligt och jag måste erkänna att jag kände mig lite stressad när jag insåg hur mycket grejer vi var tvungna att ha med oss.
 
Ungefär såhär såg det ut hemma hos oss då:
 
 
A's pappa kom förbi för att hjälpa oss packa in i bilen innan vi stack i väg till festlokalen.Väl där började vi bära fram bord, ställa fram stolar och piffa.  Det gick faktiskt så smidigt att vi kände oss riktigt nöjda med resultatet lagom till lunchdags, så vi bestämde oss för att bjuda våra snälla föräldrar på lunch som tack för hjälpen.
Lagom tills maten kom in på borden dök snälla Åsa upp och hjälpte oss med de sista detaljerna.
 
Det var så skönt att vara klara i god tid. Kvällen valde vi att spendera i lugn och ro på tu man hand. Jag tog en lång dusch, och så såg vi "En vampyrs bekännelse" på film, innan vi kröp i säng.
 
På dagen D vaknade jag helt utvilad när klockan ringde klockan sju. Anders var redan vaken. Vi dukade upp en riktig lyxfrukost med färskt bröd, jordgubbar och fruktsallad. Jag åt så mycket jag bara orkade och hann få i mig både ett par mackor, yoghurt, te och jordgubbar, medan min blivande man såg betydligt mer grön i ansiktet ut och bara petade i maten.
 
Snäll som han är så skjutsade han därefter iväg mig till min frisör Sandra. Det var sååå skönt, eftersom hon och jag var helt ensamma på hela salongen. Jag hade verkligen gott om tid att bara sitta stilla och ta det lugnt i stolen medan lockarna torkade i huven.
 
På väg hemåt stannade vi och köpte med oss lite lunch, och sen åkte vi hem till Sandra, där Åsa mötte upp för lunch och lite bubbel. Efter att ha lallat omkring största delen av dagen var det dags för lite allvar, och jag måste säga att efter att ha varit lugn som en filbunke hela dagen darrade handen misstänkt mycket när jag lade på sista lagret mascara. Åsa hjälpte mig kliva in klänningen och sedan var det helt plötsligt dags att åka mot fotograferingen och den väntande brudgummen...
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo