» Bröllopet del - Festen

Insåg just att ni fortfarande väntar på den sista delen i vår bröllopshistoria. Den underbara festen. Ja, jag är ganska så partisk, men frågar ni mig så kunde dagen inte kunnat bli mer perfekt, och jag tror och hoppas att alla hade trevligt.

Vi bjöd på en italiensk buffé till middag. Hos mig rusade fortfarande adrenalinet och jag hade svårt att få i mig särskilt mycket mat. Anders som däremot inte fått i sig nåt på hela dagen hade betydligt bättre aptit.

Den första talaren var min mamma, som faktiskt höll ett tal som riktade sig till Anders, där hon berättade exakt hur jag är. Han har nog fått se de flesta av mina sidor vid det här laget, haha, så han verkade inte alltför chockad åtminstone.
 
 
Sedan följde flera roliga tal av svärfar, och Anders marskalk Richard, följt av ett tal av min syster som faktiskt fick mig att gråta för första gången på hela dagen. Det är så oerhört rörande att folk har tagit sig den tiden och det modet till sig att hålla tal för oss.
 
Svärfar började med ett litet quiz om oss.
 
I min familj är det standard på alla större tillställningar med lite allsång, så våra pappor intog pianot för ett par låtar under middagen. Sedan sjöng de en av mina absoluta favoritlåtar: Men bara om min älskade väntar av Nationalteatern.
 
 
Sedan ställde sig plötsligt mina underbara tjejer från möhippan upp och sjöng en låt för mig. Helt underbara är de! Sedan överlämnade de ett fotoalbum med alla bilder ifrån möhippan.
 
 
I väntan på efterrätten visade min pappa ett bildspel med tillhörande tal kring min uppväxt. Vilken bild Anders sida av släkten måsta ha fått av mig!
 
Sedan kom efterrätterna. Vi hade beslutat oss för att strunta i tårtan och istället bjuda på en dessertbuffé. Allt på bilden är bakat av min otroliga syster som slet i dagar för att få ihop allt! Det blev ett helt fantastikst resultat och vi hade inte kunnat bli mer nöjda!
 
 
Kvällens överraskning dök upp i form av ett grymt coverband, och kvällens första dans var ett faktum.
Vilken känsla att genomföra första dansen som man och fru!
 
 
...Innan brudens far tog över...
 
 
Och sedan var festen i full gång! Vilket ös, vilket party! Svetten lackade och vi ville aldrig att det skulle ta slut.
 
Efter flera timmars festande bestämde vi oss för att det var dags att avvika, och bestämde oss faktiskt för att gå hem i den halvljumma försommarnatten. Sent somnade vi med ett leende på läpparna och känslan av att ha upplevt den mest fantastiska dagen i våra liv.


Linda
30 September, 2013 - 17:52

Hej vännen! Vilken fin ny blogg du har! Jag kan bara bekräfta, er bröllopsmiddag och fest var helt underbar! Jag och Johannes hade så himla roligt, och jag fick också en tår i ögat av din systers tal, så himla fint =) Och efterrättsbuffén.. ja du känner ju mig! Den var gudomlig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo