» Mysig hösthelg...

Den här helgen har verkligen gått i familjens tecken. Det behövs såna helger såhär på hösten, för åtminstone känner jag verkligen att jag behöver tanka lite energi så här i mörkret.

I lördags överraskade vi svärfar på födelsedagen. Kul, eftersom att han blev jätteglad. Efter en fika med nyköpta kanelbullar senare åkte vi hemåt för att förbereda kvällens festligheter...


I december åker vi till Dublin med min syster och hennes sambo, min mamma och min "faster", samt svärmor och Anders moster. Vi tyckte att det var på tiden att vi fick planera lite så vi passade på och bjöd på lite tapasinspirerad middag.

Det bjöds på 2 sorters italiensk salami, vinmarinerad rostbiff, ostbricka med två sorters kex, kronärtskockshjätan med tryffelolja och pinjenötter med parmesanflakes, tomat- och basilikasallad med minimozarella, oliver, champinjoner marinerade i chili och vitlök, crustini med tapenade, grönmusslor bakade i ströbröd och vitlökssmör samt räkceviche...

Kvällen blev precis lika trevlig som jag hade hoppats på och nu längtar jag tills vi åker.

Den här regniga söndagen bjöd på lite shopping med min syster och svåger i Täby centrum. Mysigt att bara traska omkring ett par timmar, äta lite lunch och snacka lite skit. Två inköp blev det, ett par högmidjade svarta jeans från Bikbok och en ny adventsstjärna från Indiska som kommer passa perfekt med vår färgskala här hemma. Men de sakerna får ni bilder på lite längre fram ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo